© Isopix

Jan Kriekels en Kirsten verzoenen zich op Mauritius

Jan Kriekels (55) en Kirsten Janssens (33), het excentrieke koppel uit het Vier-programma ‘The Sky is the Limit’, willen hun relatie een nieuwe kans geven. En waar doe je dat beter dan op het eiland Mauritius?

JSM

"Ik blijf vechten voor Kirsten", zei ondernemer Jan Kriekels van radiatorenbedrijf Jaga in mei nog. De twee waren toen net uit elkaar gegaan, amper een week voordat ze zouden trouwen op de Caraïben. Jan is blijkbaar een man van zijn woord, want hij zit met Kirsten op het sprookjesachtige eiland Mauritius om zijn relatie opnieuw aan kans te geven.

De cameraploeg van ‘The Sky is the Limit’ is er opnieuw bij: de verzoening is mooi materiaal voor het tweede seizoen. Opvallend is wel dat Jan Kriekels vanuit Mauritius zegt dat het programma onrechtstreeks het einde van zijn relatie inluidde. ‘The Sky is the Limit’ ligt zeker “aan de basis van onze breuk”, aldus Kriekels.

“Kirsten heeft toen veel kritiek gekregen. Vooral op de sociale media, de shit house van de wereld. Wat je daarop leest, strookt totaal niet met de echte opinie van de mensen. Ik kon Kirsten daar destijds niet van overtuigen, maar ondertussen weet ze dat wel.” Of Jan en Kirsten effectief weer samen zijn, laat Jan nog in het midden.