De Peugeot Ladies en Hagar winnen Beachvolley Deluxe

Zondagavond hebben damesploeg Peugeot Ladies en herenploeg Hagar de vijftiende editie van het beachvolleybaltornooi Beachvolley Deluxe by MINI Patrick Smets in Baal gewonnen. De organisatie blikt tevreden terug.

Chris De Bruyn

De vijftiende editie van het beachvolleybaltornooi in Baal werd zondagavond afgerond. Bij de dames ging de overwinning in drie sets naar Peugeot Ladies. In de herenfinale had Hagar genoeg aan twee sets om de overwinning in de wacht te slepen.

Strandfeestje Deluxe als hoogtepunt De organisatie blikt tevreden terug op zijn vijftiende editie. “Het hoogtepunt van het weekend was ongetwijfeld Strandfeestje Deluxe. 4.500 bezoekers zakten af naar het Baalse strand om te dansen op onder andere de muziek van dj Regi4s Summer Madness Tour,” aldus voorzitter Joachim Van de Goor.

450 vrijwilligers als sleutel tot succes Het succes van Beachvolley Deluxe is mede te danken aan de inzet van vele helpende handen. Voor deze editie kon de organisatie rekenen op maar liefst 450 vrijwilligers. Chris De BruynMeer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio