© BELGA

Geflitst met snelheid van 182 kilometer per uur waar slechts 90 gereden mag worden

De politie heeft maandag een man geflitst die 182 kilometer per uur reed op de N16 in Puurs. De politie voerde maandag overigens een hele dag lang controles uit. In totaal werden honderd auto’s geflitst.

De politie van de zone Klein-Brabant houdt geregeld snelheidscontroles in Bornem, Puurs en Sint-Amands. “En dan vooral op plaatsen waar we vaststellen dat er ook ongevallen met gewonden gebeuren. Vaak ligt overdreven snelheid mee aan de basis van ongevallen”, zeggen Kris Heymans en Marc Vervoort van politiezone Klein-Brabant.

“Maandag waren en controles op de N16 in Puurs, de Provinciale Weg in Sint-Amands en op de Dendermondsesteenweg in Puurs. Alles samen werd de snelheid van 1122 wagens gecontroleerd. Honderd automobilisten hielden zich niet aan de snelheidsbeperking en zullen een boete krijgen.”

De politie betrapte tijdens haar controle wel enkele uitschieters. Zo werden op de N16 twee snelheidsduivels betrapt die 158 en 182 kilometer per uur reden. Op die plaats mag maximaal 90 kilometer per uur worden gereden.

Lees meer in Gazet van Mechelen.

Meer nieuws uit regio Mechelen

DOEN! in Mechelen

Mobiliteit in Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio