© pn

‘Leonardo DiCaprio nam het op voor Bloom tijdens ruzie met Bieber’

Leonardo DiCaprio heeft zich naar verluidt gemoeid bij de ruzie tussen Orlando Bloom en Justin Bieber die eerder deze week plaatsvond op Ibiza. De acteur zou geapplaudiseerd en enthousiast gegild hebben toen Bloom zijn drankje over de jonge popster goot.

vwh

Voor het ‘gevecht’ tussen Orlando Bloom en Justin Bieber zat de acteur rustig te eten in het Cipriani-restaurant met wat vrienden onder wie Leonardo DiCaprio. En toen kwam Bieber binnen. ‘Hij was duidelijk gekomen om ruzie te stoken’, zegt een ooggetuige die de sfeer in de zaak op dat moment meteen grimmiger zag worden.

Bloom sprong uit zijn stoel en goot zijn drankje leeg over Bieber, tot groot jolijt van zijn vriendengroep. ‘DiCaprio begon luid te applaudisseren en te juichen om zijn kameraad te steunen‘, zegt de bron. Volgens de insider werd Bieber na het voorval naar buiten gejaagd en ging Lindsay Lohan hem achterna om hem te troosten. ‘Daar moest hij echter niets van weten. Hij haalde zij schouders op en wou niet praten.’

Het Australische topmodel Miranda Kerr en een dosis jaloezie zou aan de basis van de ‘vechtpartij’ hebben gelegen. Bieber kan het momenteel immers heel goed vinden met de ex-vrouw van Orlando Bloom. Bloom heeft intussen een nieuwe beste vriendin gevonden in Selena Gomez, de ex van Justin Bieber.

NIET TE MISSEN