© *

‘Trippende’ David Guetta op Tomorrowland wordt internethit

Op het internet is een fragment opgedoken uit de dj-set van David Guetta op Tomorrowland. De Franse dj/producer staat er niet bepaald vrolijk en enthousiast bij en wordt daar meteen voor op de korrel genomen. ‘Hij had drugs genomen’, klinkt het.

Guy Stevens

De tienduizenden zingende en dansende festivalgangers op Tomorrowland zullen er wellicht niets van gemerkt hebben, maar in het filmpje van de dj-set van David Guetta valt wel degelijk op dat de Fransman enkele seconden voor zich uit staart. Vreemd voor een dj die normaal overloopt van vreugde en enthousiasme.

Of hij nu aan het trippen was, even onder de indruk van de omstandigheden was of net slecht nieuws had vernomen, zullen we wellicht nooit weten. Feit is wel dat ‘het internet’ er pijlsnel bij is om de draak te steken met Guetta. Tijdens het festival raakte immers bekend dat de Fransman 350.000 euro kreeg voor een uur plaatjes draaien en dan verwachten de fans dat ze meer krijgen dan een voor zich uit starende dj.

Op het internet doken meteen enkele bewerkte foto’s en deze hilarische parodie op.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Wanneer het over dj-sets onder invloed gaat, spant Sven Väth evenwel de kroon. Op de Love Parade in 2000 liet hij zich helemaal gaan..