© rr

Voorzitter overlijdt na val in schietclub

In het ziekenhuis van Malle is dinsdagavond de 70-jarige Tony Ramis uit Rijkevorsel overleden. De man was voorzitter van de Kempische Schuttersvereniging en kwam ten val toen hij werken uitvoerde aan het clublokaal in Vlimmeren.

RAM

“Dinsdagnamiddag was Tony samen met enkele andere leden aan het werk in het gebouw”, zegt Luc Brees. “Hij was bezig aan de ventilatiekoker en is enkele meters naar beneden gevallen toen een plank wegschoof. Een andere plank is op zijn borstkas terecht gekomen. Tony was nog bij bewustzijn toen ze hem uit de koker hebben gehaald. Door inwendige bloedingen is hij diezelfde dag in het ziekenhuis overleden. Aanstaande maandag zou hij 71 jaar geworden zijn en zijn dood is een zware klap voor onze club. Tony heeft altijd veel tijd in de vereniging gestoken. Ik zal hem herinneren als een stille werker.”

Het clublokaal in Vlimmeren met ondergrondse en bovengrondse schietbanen werd tien jaar geleden gebouwd. Ook daar heeft Ramis veel aan geholpen. Tony Ramis laat een echtgenote en een zoon na. De uitvaartplechtigheid vindt plaats op dinsdag 5 augustus in Turnhout. “Waarschijnlijk zal er dit weekend een rouwregister in het clublokaal aanwezig zijn”, zegt Brees.

Meer nieuws uit de Kempen

DOEN! in de Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio