© FRBE

Tomorrowland en Sinksenfoor-advocate Cnudde wil alle verkeer uit Gentse stadskern

Advocate Griet Cnudde heeft na de Sinksenfoor en Tomorrowland een nieuw stokpaardje gevonden. De vrouw wil het liefst van al alle verkeer, ook het openbare vervoer, in de Gentse stadskern verbieden. Daarmee veegt de vrouw vooral voor eigen deur.

mige

De advocate en haar man, beiden woonachtig in Gent, schreven een open brief naar de stad Gent waarin ze de heraanleg van een belangrijke verkeersas in de stad aanklaagt. Volgens Cnudde zorgt die heraanleg ervoor dat de situatie voor de omwonenden niet langer veilig is. Ze noemt het volgens Het Laatste Nieuws een ongezond iets en wil liefst alle verkeer, inclusief openbaar vervoer uit de stadskern weren.

Haar man Dirk Coopman is duidelijk over het dossier: “Griet wil absoluut niet neergezet worden als de Tomorrowland-advocate die nu de stad Gent gaat aanvallen. We willen het debat deze keer sereen voeren en er geen nieuwsspektakel van laten maken. Want de aandacht in de pers is nadelig geweest voor het Tomorrowland-dossier, daar is ze van overtuigd.”

MEER OVER Sinksenfoor