© *

Deze 'Singl3s' zoeken dit najaar een nieuw lief op Vijf

Vorig jaar waren het Alizée, Katinka en Jessy die in het programma 'Singl3s' op Vijf hun ideale man zochten, dit jaar zijn het Sabrina, Yentl en Sofia die uit honderd mannen hun droompartner mogen kiezen.

In september helpt presentatrice Annelien Coorevits deze drie dames in een zoektocht naar een nieuwe relatie. Ze wonen daarvoor een maand amen in een luxueus optrekje, waar ze enkel mannen en daten aan hun hoofd hebben. Van de honderd mannen die zich aan hen komen voorstellen, zullen ze er uiteindelijk ééntje kiezen.

Sabrina is 25, heeft Spaanse roots, maar woont haar hele leven in Antwerpen. Ze is kleuterjuf, één jaar single, geniet wel eens van een flirt maar wil toch een vaste relatie.

Ook Yentl is 25, komt uit Knesselare en is psychiatrisch verpleegkundige. In haar vrije tijd trimt ze graag honden en ze is een onafscheidelijk duo met haar Pomeriaan Sueno.

Sofia is 23, woont in Antwerpen en is van Cambodjaanse origine. Ze werkt in de horeca en houdt van uitgaan, maar hoopt ooit haar eigen schoonheidssalon te hebben.

NIET TE MISSEN