Vliegtuig loopt vertraging op door dronken Kate Moss

Kate Moss met haar man Jaimie Hince en haar dochter Lila Grace Foto: Photo News

Celebs

Vliegtuig loopt vertraging op door dronken Kate Moss

Print

Kate Moss heeft zichzelf in het middelpunt van de belangstelling geplaatst op de luchthaven van het Turkse Bodrum. Het 40-jarige Britse topmodel was dronken en zorgde ervoor dat haar vlucht meer dan twee uur vertraging opliep.

Moss arriveerde maandagavond ‘in beschonken toestand’ op de luchthaven van Bodrum. Ze ging weer naar Londen na een week vakantie in het nabijgelegen The LifeCo Detox Centre en haar passage aan de incheckbalie is niet onopgemerkt voorbijgegaan.

Het model praatte lang tegen een stafmedewerker van de luchthaven waardoor andere passagiers een hele tijd hun beurt moesten afwachten en het vliegtuig uiteindelijk 2 uur en 21 minuten vertraging opliep. Volgens ooggetuigen onderhandelde Moss om zonder ticket op het vliegtuig te mogen stappen... met succes.

De budgetvriendelijke vliegtuigmaatschappij EasyJet ontkent dat Moss gratis meevloog naar Londen en de vlucht heeft verstoord. ‘Iedereen op die vlucht had betaald voor hun plaats en de vertraging van de vlucht was niet gerelateerd aan een passagier, maar aan een vertraging van een vorige vlucht’, klinkt het. Een ticket van Bodrum naar Gatwick kost momenteel zo’n 162,80 euro.

Haar medepassagiers hebben zo hun eigen mening over het voorval en ventileren deze op Twitter. ‘Als ik zo dronken was geweest, hadden ze me nooit op dat vliegtuig gelaten. Maar haar naam is nu eenmaal Kate Moss’ en ‘Net geland met een heel beschonken Kate Moss aan boord’, schreven twee reizigers. Bovendien was Moss heel vriendelijk tijdens de vlucht, zo zou ze met iedereen die rond haar zat een praatje hebben gemaakt.

NIET TE MISSEN