Eden Hazard: ‘Kritiek was terecht’

Foto: Photo News

Eden Hazard: ‘Kritiek was terecht’

Print

Voor Eden Hazard zit de vakantie na het WK voetbal in Brazilië erop. Vandaag hervat de nummer 10 de trainingen bij Chelsea. In Sudpresse blikt Hazard vandaag nog één keer terug op het WK, dat niet helemaal verliep zoals de lichtvoetige balvirtuoos had gehoopt.

‘Collectief hadden we inderdaad beter kunnen doen’, geeft Hazard toe. ‘Maar langs de andere kant hebben we ons toch bij de beste acht landen geplaatst en zijn we eindelijk uitgeschakeld door de latere finalist. Dat is niet slecht. Wat mezelf betreft: ik geef toe dat de kritiek op mijn eigen prestaties terecht was. Ik heb echt alles gegeven, maar het is er niet uitgekomen zoals ik gehoopt had. Ik wil proberen te schitteren op EURO 2016 in Frankrijk. En als het meezit, kan ik nog twee of drie WK's spelen.

Eden Hazard stond de afgelopen maanden nadrukkelijk in de belangstelling van PSG, maar heeft geen oren naar een transfer naar Parijs. ‘Van die transfergeruchten klopt niets. Ik blijf mooi bij Chelsea. Ik voel me hier goed en wil prijzen pakken met deze club. Vorig seizoen hebben we niets gewonnen. Dat moeten we absoluut rechtzetten.’

Meer voetbalnieuws