© Yorick Jansens

Jan en Kirsten uit ‘The Sky is the Limit’ weer samen?

Ze stonden op het punt om te trouwen op de Caraïben, maar enkele dagen voor hun huwelijk maakten Jan Kriekels (55) en Kirsten Janssens (31) uit ‘The Sky is the Limit’ op Vier plots een einde aan hun relatie. Volgens het blad TV Familie zouden ze hun relatie weer een nieuwe kans geven.

vwh

Eind mei raakte bekend dat de excentrieke ondernemer Jan Kriekels en zijn vriendin Kirsten niet langer een koppel waren. Maar volgens TV Familie lijkt het goed te komen tussen de twee: het blad haalt een anonieme bron aan hun hun entourage die beweert dat het een kwestie van tijd is voor de twee weer samen zouden komen. 'Ze hebben ook opnieuw trouwplannen', klinkt het.

In een reactie aan onze redactie zegt Kirsten zelf van niets te weten, maar ze geeft voorlopig geen commentaar. Ook Jan bevestigt nog niks. ‘Niet geheel correct’, verduidelijkt Kriekels de geruchten vanuit Cuba, waar hij samen met zijn kinderen – en zonder Kirsten – op vakantie is. ‘Het is geen geheim dat ik hoop dat het goed komt met Kirsten. Maar we zijn allebei sterke, idealistische persoonlijkheden en zullen in dat geval wat water bij de wijn moeten doen.’

NIET TE MISSEN