Celebs

Orlando Bloom 'vecht' met Justin Bieber op Ibiza

Print
De Canadese zanger Justin Bieber (20) en de Britse acteur Orlando Bloom (37) vertoeven niet graag in elkaars gezelschap. Integendeel: toen de twee elkaar tegenkwamen op restaurant op het Spaanse feesteiland Ibiza, wilden ze met elkaar vechten.

Bloom was aan het dineren in het Cipriani-restaurant. Op dat moment waren ook andere sterren zoals Paris Hilton, P Diddy, Lindsay Lohan en Justin Bieber aanwezig. Bloom en Bieber kregen een discussie en op een bepaald moment gooit de acteur zijn drankje integraal over de zeventien jaar jongere zanger.

Een onbekende gast was op dat moment ook in het restaurant aanwezig, filmde het incident nadat Bloom (met het witte hemd, red.) het drankje over Bieber gooide en plaatste de beelden op het internet. Deze gaan momenteel viraal. Als je heel goed luistert, kan je in het clipje horen hoe Bieber 'What's up, bitch?' gilt naar de acteur.

Volgens verschillende media kunnen de twee beroemdheden elkaars gezelschap niet appreciëren omdat Bieber aanpapt met Blooms ex-vrouw MIranda Kerr en Bloom plots heel close is met de ex van de zanger, Selena Gomez. De aanwezigen in het restaurant kozen alvast partij voor Bloom, want naar verluidt applaudiseerden ze toen Bieber afdroop.

NIET TE MISSEN