© youtube

Deze mannen doen alles wat je vraagt

Hij is knap, luistert naar alles wat je zegt, is niet te lui om te helpen in het huishouden en geeft je om de haverklap een complimentje. Het enige nadeel aan deze man? Je moet betalen voor al zijn hulp en lieve woordjes...

Twee copywriters Dalal Khajah en Josephine Wai Lin hebben een bijzonder bedrfijje opgestart in San Francisco. Hun Manservant verhuurt mannen die vrouwen thuis gaan verwennen, maar niet op seksueel vlak. Ze zijn een kruising tussen een butler, bodyguard en een knecht en moeten vrouwen geven wat ze écht willen: een man die naar hen luistert. 'We hebben een zeer strikte gedragscode en een zeer streng opleidingsproces voor de mannen. Onze werknemers moeten hun penis in hun broek houden', zegt Dalal Khajah.

Vanaf deze herfst kunnen Amerikaanse vrouwen een bediende huren en inmiddels is een promotiesportje van ManServant verschenen. Dat is gebaseerd op een komische sketch uit de populaire talkshow Saturday Night Life, waardoor iedereen denkt dat het een grap is. 'Maar dat is het niet', zegt het duo dat het concept bedacht nadat een van hun vriendinnen zei dat ze absoluut geen mannelijke stripact wou op haar vrijgezellenavond.

Als klanten aan de bedienden vragen om een liedje te zingen, dan wordt een meerprijs aangerekend. De bedenkers zeggen ook dat mannen beroep mogen doen op hun service, maar denken zelf dat vooral vrouwen zullen reageren.'Het is stiekem onze bedoeling om de idee achter de mannelijke stripact een beetje te veranderen zodat vrouwen meer opties hebben', aldus de dames die het concept uitvonden.

NIET TE MISSEN