Dit weekend Vosbergfeesten

Print
De Rumstse Vosbergfeesten van 1, 2 en 3 augustus beleven dit jaar hun 54 ste editie. Oo k dit jaar is de speelkoer van de kleuterschool aan de Hoge Vosbergstraat de centrale plaats voor de activiteiten. Traditioneel start de plaatselijke jeugdvereniging KLJ de driedaagse op vrijdagavond. Op 1 augustus doen ze dat vanaf 20u met ‘bierfeesten’.

Een dag later, op zaterdag 2 augustus vanaf 8 uur, starten uitgestippelde wandelingen over verschillende afstanden. Om 14u is een kaartwedstrijd gepland. Restaurant ‘De Fijnproever’ opent de deuren vanaf 18 tot 22u. Vanaf 19u tenslotte start een gratis avondprogramma. Clown Dinky zorgt voor de eerste sfeer waarna ook een speelgoedworp volgt. The Golden Bis Band zorgt voor de live begeleiding van Steve Tielens, Sam Gooris en De Romeo’s.

Op zondag 3 augustus vindt in de omliggende straten een van de grootste rommelmarkten van de regio plaats. Die dag is ook het restaurant opnieuw geopend. Afsluiten doen ze die avond met een dans- en muziekavond waarvoor coverband Xzent werd uitgenodigd. Jef Wijckmans
Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio