© GMAX

Geblesseerde Wim De Decker moedigt ploegmaats aan

De Antwerpkern trainde dinsdag zowel voor als na de middag, met onder meer tactiek, conditie en partijen op het menu.

Coach Richard Stricker had dinsdagochtend eerst een lang gesprek met de aan de voorste kruisbanden van de rechterknie geblesseerde Wim De Decker, die wellicht volgende week maandag onder het mes gaat.

Nadien trok de zwaar aangedane middenvelder van de Great Old naar de spelersgroep om hen -luttele dagen voor de competitiestart- nog eens van de nodige peptalk te voorzien. Antwerp bekijkt of het een vervanger voor de onfortuinlijke De Decker zoekt, maar een oplossing binnen de eigen spelersgroep lijkt momenteel de enige optie, tenzij er alsnog zeer binnenkort een onverwachtse appel uit de kast zou vallen.

Voorts test de Great Old twee buitenlandse spitsen bij de beloften en hoopt de club ten laatste eind deze week een bijkomende doelman binnen te halen. Limbombe (knie) is op de goede weg en staat niet heel erg ver van ritme opdoen. Antwerp hoopt volgende week, wanneer het niet in actie komt tijdens de tweede speeldag van de competitie, een bijkomende oefenmatch (tegen een buitenlandse tegenstander) te kunnen inlassen.

Meer voetbalnieuws