Juwelen Rams in camping Dreamville

Juwelen Rams in camping Dreamville

Print
Zijn er inmiddels heel wat lokale handelaars die samenwerken met Tomorrowland, er kan er maar eentje zeggen dat ze letterlijk op het terrein verkoopt: juwelen Rams heeft een store in Dreamville.

In het hartje van de ruime marktplaats op de camping Dreamville heeft voor het eerst een Boomse handelaar een stek verworven. Er is tussen juwelier Rams, Antwerpsestraat 406 in Boom, en de organisatie van Tomorrowland een deal gemaakt waardoor Esthel en broer Aster Rams juwelen met het Tomorrowland-embleem mogen verkopen. Hun handelszaak in Boom is al meer dan een halve eeuw oud en broer Aster en zus Esthel zijn de tweede generatie juweliers.

"Het gaat om een stel oorbellen, een ring en een halsketting van 42 of 45 centimeter lengte naar keuze. Elk van deze hebbedingetjes kost 75 euro", legt Esthel Rams uit. Van elk van deze drie juwelen zijn er 500 stuks gemaakt.

Normaal wordt in de juwelierszaak vooral met goud en diamanten gewerkt, maar die zijn in deze TML-winkel niet te vinden. Wel tal van andere juwelen in zilver en staal, weliswaar zonder TML-embleem. De store blijft geopend tot de camping maandagmiddag sluit. Dan is het even rustig, maar niet voor lang, want donderdag 24 juli start hier op de camping het tweede TML-weekend.
"Natuurlijk ben ik fier en vind ik het leuk dat ik de eerste Boomse middenstander ben die effectief op het terrein van het festival, weliswaar de camping Dreamville, een winkel mocht openen. Ik sta hier nu enkele uren en wat me opvalt is dat al deze jonge mensen zo keivriendelijk zijn. Ook geldt dit voor de mensen die hier werken. Er zijn er bij die 48 uur hun bed niet zagen, maar nog steeds even vriendelijk zijn", geeft Esthel Rams nog mee als opvallendste vaststelling. Na enkele uren Dreamville-winkel waren er al een twaalftal TML-juwelen verkocht. Jan BOEY

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio