Mama

Magere mama poseert in outfit van 4-jarige dochter

Print

De Amerikaanse realityster Bethenny Frankel (43) staat onder vuur omdat ze een foto van zichzelf in kinderkleding heeft gedeeld. Dat schrijven verschillende internationale sites.

Franker, die te zien was in de realityreeks ‘The Real Housewives of New York’’, doet haar uiterste best om een slanke lijn te hebben. Na het programma dook ze op in verschillende programma’s om haar afslankende cocktails te promoten, schreef ze het boek ‘Naturally Thin’ en kreeg ze een kindje. Haar dochter Bryn is inmiddels vier jaar oud en Franker, die in het verleden met eetstoornissen worstelde, is nog steeds superslank.

Dat bewees ze afgelopen zondag door een foto van zichzelf in een ‘Hello Kitty’-pyjama van haar dochter online te plaatsen. ‘We zijn bijna klaar om kleren te ruilen’, schreef ze. Hoewel dat bijschrijft wellicht als grap was bedoeld, kunnen niet al haar volgers er niet om lachen. Integendeel, ze vinden dat de brunette veel te mager is. ‘Dit doet mijn maag keren. Eet iets’, schrijft een van hen. Anderen vinden dan weer dat ze haar kindje aanvalt. ‘Zo bezorg je je dochter op jonge leeftijd al een complex over haar gewicht’, staat er onder meer te lezen.

NIET TE MISSEN