© EPA

-

Corinna Schumacher richt dankwoord tot fans

Corinna Schumacher richt zich in het programmaboekje van de Grote Prijs van Duitsland, die dit weekend plaatsvindt, rechtstreeks tot alle Formule 1-supporters. Ze bedankt hen voor de massale steun die ze de familie boden na het skiongeval van haar man en F1-legende Michael.

‘Ik wil jullie vertellen dat jullie medeleven ons omver heeft geblazen. Het voelt goed te weten dat wij samen door de moeilijkste periode zijn gekomen’, schrijft Corinna Schumacher, wiens echtgenoot na zijn ongeval eind december in de Franse Alpen zo’n zes maanden in coma lag. Pas midden vorige maand ontwaakte ‘Schumi’ uit zijn kunstmatige slaap. Hij zet zijn revalidatie nu verder in een gespecialiseerd centrum in Lausanne.

‘We staan aan het begin van een periode die nog heel lang kan duren’, zegt Corinna Schumacher. ‘Maar ik heb er vertrouwen in dat we tijdens deze tijd opnieuw bondgenoten van Michael zullen zijn, net zoals we dat waren gedurende zijn jaren in de F1.’

Michael Schumacher boekte in Hockenheim vier van zijn in totaal 91 GP-zeges. Corinna Schumacher gebruikt het moment om de fans ‘van harte te danken voor alle goede wensen en positieve energie de ze Michael sturen’.

(belga)

Meer sportnieuws