Tommorrowland

Gazet van Antwerpen feest samen met u mee op Tomorrowland

Lynn (midden) samen met de meisjes van Nervo Foto: Lynn D'Haeyere

Gazet van Antwerpen feest samen met u mee op Tomorrowland

Print
De komende twee weekends staat Boom op ontploffen. In totaal zal 360.000 man afzakken naar de Boomse wei. Daaronder ook Lynn Dhaeyere, redactrice bij Gazet van Antwerpen én Tomorrowland-veteraan. Lynn neemt u mee op sleeptouw gedurende deze twee weekends met live-verslaggeving, leuke filmpjes en grappige foto’s.

Je gaat intussen voor de zesde keer naar Tomorrowland. Welke dj’s wil je dit jaar echt niet missen?

“Netsky treedt voor de eerste keer aan op Tomorrowland. Ik heb hoge verwachtingen voor het optreden en wil wel eens zien wat hij in petto heeft. Ook Dimitri Vegas & Like Mike wil ik absoluut niet missen. De twee zorgen voor een ongelooflijke sfeer. David Guetta krijgt veel commentaar voor zijn live-act, maar niemand kan de wei zo meekrijgen. De twee Australische meisjes van Nervo heb ik ontdekt op Tomorrowland enkele jaren geleden. Ik ben heel benieuwd naar hun act, maar ik weet zeker dat ze voor een feestje zullen zorgen.”

Na zes jaar Tomorrowland zal je ook wel wat hebben meegemaakt. Wat zijn je meest memorabele herinneringen?

“Toen ik voor de eerste keer naar het festival ging, was ik erg onder de indruk van David Guetta. Hij was de eerste dj die om een sit-down vroeg, waarbij het publiek op zijn hurken moet gaan zitten om dan tijdens de climax recht te springen. Ondertussen is het een vast nummer bij ontelbare acts, maar toen was het een unieke ervaring. Vorig jaar opende Armin Van Buuren zijn dj-set met klassieke muziek, waarna hij de geboorte van zijn zoontje aankondigde. Tijdens het optreden begon het enorm hard te regenen, maar de zichtbaar geëmotioneerde Van Buuren liet niemand onberoerd. Dat was een magisch moment.”

Je gaat twee volle weekends naar het festival voor Gazet van Antwerpen. Wat kan de lezer van jou verwachten?

“Doorheen het festival zal ik korte recensies maken voor de website. De lezer kan zich ook verwachten aan een stroom grappige foto’s, leuke filmpjes en tweets. Ik maak het festival van op de eerste rij mee en kan zo een volledige ervaring voor de lezer aanbieden.”

Identikit: 

  • Lynn Dhaeyere
  • 26 jaar
  • Woont in Kapellen
  • Werkt als eindredactrice
  • Werkt al drie jaar voor Gazet van Antwerpen
  • Gaat voor de zesde keer naar Tomorrowland