Sterren verven haar in bonte kleuren

Foto: Instagram

Beauty

Sterren verven haar in bonte kleuren

Print

Kelly Osbourne pakte enkele maanden geleden al uit met een paarse coupe en steeds meer sterren volgen haar voorbeeld. ‘True Blood’-ster Anna Paquin koos dinsdag voor de gewaagde kleur en ook Josje van K3 laat de trend niet aan zich voorbij gaan.

‘De kapster heeft net een van mijn jeugddromen, zeemeermin worden, doen uitkomen’, schreef de voormalige blondine bij haar kiekje. Haar coupe is niet uitsluitend paars, maar bevat ook azuurblauwe highlights. Paquin vroeg via Twitter wat haar man en collega Stephen Moyer van de nieuwe coupe vond en die was lovend: ‘Je ziet er superschattig uit’, schreef hij. Naast Kelly Osbourne liet Nicole Richie haar blonde lokken onlangs paars verven, maar zij lijkt de kleur alweer beu te zijn. Tegenwoordig loopt ze rond met blauw haar.

De kleurrijke hype heeft inmiddels ook ons land bereikt. Josje Huisman van K3 deelde vorige week een foto op Instagram waarop ze te zien is met paars haar. ‘Geen tricolore en geen oranje. Ik ben neutraal in paars’, schreef ze bij de foto.

NIET TE MISSEN