Bier oan daa Stoazze stelt uniek glas voor

Foto: Geert De Rycke

Bier oan daa Stoazze stelt uniek glas voor

Print
Hamme - De tweede editie van de Hamse Biermarkt vindt eind augustus plaats. De organisatoren zijn nog op zoek naar grote een kleine brouwerijen. Alle bezoekers krijgen een uniek degustatieglas.

Zij kunnen dan hun bieren voorstellen aan het publiek. Dat gebeurt dit jaar met een uniek bierglas dat initiatiefnemer Nico Van Puyenbroeck Bier oan daa Stoazze doopte, verwijzend naar het festival Blues oan daa Stoazze. 

Vorig jaar organiseerden het ontmoetingscentrum Rejong en Nico Van Puyenbroeck van de Rico’s samen de eerste Hamse Biermarkt. Blikvanger was een wereldrecordpoging voor de langste toog waaraan zoveel mogelijk bieren werden geproefd. Er was voldoende belangstelling voor een tweede editie van de Hamse Biermarkt. Voor dit jaar organiseren Rejong en Nico Van Puyenbroeck in het zelfde weekend een eigen evenement rond bieren opnieuw op het Koning Albertplein. Rejong pakt uit met een nieuwe uitdaging die binnenkort wordt bekendgemaakt. 

Alle bezoekers aan de biermarkt krijgen een exclusief degustatieglas Bier oan daa Stoazze met een opdruk van het standbeeld dat op het Koning Albertplein staat.” 

Lees meer in uw krant

.

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio