“Gezond nerveus voor Tomorrowland”

Print
Boom - Christophe Dom (34), afkomstig uit Waarloos (Kontich) maar zijn lief gevolgd naar Hamont- Achel, speelt de komende twee vrijdagen tussen 16.45 en 17.45u op de Cafeina Stage van Tomorrowland. Al voor de vierde keer, maar voor het eerst onder dj-naam Cemode.

Dom was in de wieg gelegd om de bakkerij van zijn vader in Waarloos over te nemen. “Ik zou de zesde generatie worden in onze familie. In Coloma in Mechelen volgde ik vijf jaar de bakkersopleiding. Maar op mijn zestiende begon ik als dj Christophe te draaien op scouts-, chiro- en Kljfuiven in de regio Kontich-Duffel. Halverwege de jaren 90 waren dat soort fuiven wat alternatief getint. Met mijn deephouse-groove was ik de vreemde eend in de bijt.” 

Dom oogstte zo veel succes, dat hij werd opgemerkt door de crew van discotheek Illusion in Lier, waar hij tien jaar lang een van de vaste resident- dj’s werd. “Op die manier ben ik in het clubcircuit gerold. Tot vandaag speel ik nog altijd in La Rocca in Lier en Universal in Hasselt. Mijn vader zag de bui al hangen. Vorig jaar heeft hij zijn bakkerij overgegeven. Hij aanvaardt dat mijn passie bij de muziek ligt.” 

Lees meer in uw krant

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio