Heistenaar opent Go Sport-filiaal in voormalig pand O'cool

Heistenaar opent Go Sport-filiaal in voormalig pand O'cool

Print
Heist-op-den-Berg - Momenteel wordt er met man en macht gewerkt om het voormalige O’cool-pand op de Mechelsesteenweg om te toveren tot een moderne sportwinkel met een oppervlakte van ruim 700 vierkante meter. Uitbater Peter Schroyen hoopt zijn Heistse Go Sport-filiaal tegen eind augustus te openen.


“We waren op zoek naar iets waar nood aan is in de gemeente”, legt Peter Schroyen uit. “Zo kwamen we al snel bij een degelijke sportwinkel uit. Het voormalige pand van O’cool was zowat de enige interessante locatie in de buurt wat bereikbaarheid en oppervlakte betreft. Bovendien heeft het een zeer toegankelijke parking.”

Ondertussen kan Schroyen alvast rekenen op de volledige steun van zijn gezin. Dochter Laura, die woensdag de handen mee uit de mouwen stak om de winkel tijdig klaar te hebben, en zijn vrouw Alexandra staan volledig achter het initiatief. De uitbater hoopt alles tegen 28 augustus in gereedheid te hebben voor de opening. “We hopen te openen voor het weekend van Heist Loopt, meteen het eerste evenement dat we zelf ook sponsoren”, legt Schroyen uit.

Ondertussen is de uitbater nog op zoek naar een aantal fulltime en parttime medewerkers.

 

.

Meer nieuws uit regio Mechelen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio