Eigenaar gewond naast visvijver

Foto: LOVE

Eigenaar gewond naast visvijver

Print
Geel -

Werd de 73-jarige eigenaar van de visvijvers Mareholt in Geel het slachtoffer van een brutale overval? De politie houdt ernstig rekening met die piste. De man werd woensdag met een zware hoofdwonde aangetroffen op zijn domein.

Het waren vissers die woensdag rond de middag alarm sloegen. Ze vonden het vreemd dat ze aan het terrein van Mareholt in de Zandstraat in Geel voor een gesloten poort stonden. Toen een van hen over de poort wilde klauteren, kwam Louis aangestrompeld. De bejaarde man bloedde hevig en had een gapende hoofdwonde. De ziekenwagen en de MUG werden verwittigd.

De man werd afgevoerd naar het ziekenhuis. Daar herstelt hij in een donkere kamer van zijn verwondingen. Hij is niet in levensgevaar.

De politie startte een onderzoek en houdt rekening met een misdrijf. Maar het is evenzeer mogelijk dat de uitbater een ongelukkige val heeft gemaakt en nadien veel bloed heeft verloren. “Op dit moment houden we alle pistes nog open”, luidt het.

Donkere kamer

Om niets aan het toeval over te laten, kwam het labo van de federale gerechtelijke politie ter plaatse. De leden gingen op zoek naar eventuele braaksporen. De man woont op het terrein waar ook de visvijvers zich bevinden. Het slachtoffer zelf is nog niet door de politie kunnen worden verhoord.

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio