© Concentra

© Onbekend

© Onbekend

© Onbekend

1 / 4
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Maurice uit Pulderbos maakt videoclip voor bekende rockband

Zelf blijven ze er heel bescheiden onder, maar het is uitzonderlijk wat ze hebben klaargespeeld. Maurice Luijten uit Pulderbos won de videoclipwedstrijd van ‘Girls in Hawaii’ met een zelfgeregisseerd filmpje, waarin zijn boezemvriend Tom Van Den Brande de hoofdrol speelt. Geen onbelangrijk detail: beide jongens worden in november pas veertien jaar oud.

Kma

Girls in Hawaii, een succesvolle Waalse indie-rockband, was op zoek naar een steengoede videoclip voor een van de vijf nummers van hun derde EP. Knack Focus en de Franstalige tegenhanger Le Vif/L’Express werkten mee een wedstrijd uit en publiceerden in april een oproep voor regisseurs of videokunstenaars. Tot zijn eigen verbazing kreeg de jonge Maurice Luijten dinsdag te horen dat zijn inzending er - patat - recht op zat en Girls in Hawaii zijn clip gaan gebruiken voor hun song Build A Devil. Als beloning ontvangt hij een Canon EOS 70D waarmee je foto’s en full HD-films kan maken.

Luijten haalde in juli vorig jaar al eens de kranten tijdens de opnames van de horrorprent Welp van Jonas Govaerts, waarin hij de hoofdrol speelt. In onze krant werd hij toen al de nieuwe River Phoenix genoemd.

Lees meer in de donderdagkrant van Gazet van Antwerpen.Meer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio