Sugar Run Uurloop zamelt geld in voor Diabetes Liga

Print
Duffel - In de gemeente Duffel vindt op zondag 13 juli de eerste Sugar Run Uurloop plaats. De opbrengst gaat naar de Diabetes Liga. Organisator is Dimitri Op de Beeck (35), wiens petekind Mats (9) aan diabetes lijdt.


"De Sugar Run Uurloop vindt plaats op zondag 13 juli en begint om 14u. De vertrekplaats ligt achteraan in de Norbertijnerlei in Duffel. Het is de bedoeling dat de deelnemers op één uur tijd zoveel mogelijk ronden van 3,5 kilometer afleggen, langs de Netedijk en door het Muggenbergpark. Voor elke afgelegde ronde krijgen we van Reynaers Aluminium twee euro. Iedereen loopt op zijn eigen tempo", benadrukt Dimitri Op de Beeck.

De sponsorloop krijgt de actieve steun van Kris De Smet van De Nieuwe Snaar en van triatleet Frederik Van Lierde. "Kris De Smet zal aan een snelheid van ongeveer 10,5 kilometer per uur lopen. Op die manier fungeert hij als gangmaker voor mensen die drie rondes willen afleggen. Frederik van Lierde loopt ook mee. Na onze uurloop maakt hij nog tijd vrij voor een signeersessie."

Wie aan de Sugar Run Uurloop wil deelnemen, kan zich vandaag, donderdag, nog online inschrijven. U betaalt dan tien euro. Als u zondag ter plaatse inschrijft, kost het u twee euro meer. Kinderen jongeren dan twaalf jaar betalen vijf euro. Er schreven zich als 130 mensen in.

www.blueberryjam.be
 

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio