“Astrid Bryan is bijna alles kwijt”

Foto: Marc Herremans - Corelio

“Astrid Bryan is bijna alles kwijt”

Print

Het gaat Astrid Bryan niet langer financieel voor de wind, zoveel lijkt TvFamilie te weten. Volgens het weekblad zou Astrid Bryan stilaan alle geldbronnen kwijtspelen.

Nadat haar contract met VIJF niet verlengd werd, maakte VTM bekend in zee te gaan met Astrid. Al lijkt daar niet meteen veel uit voort te komen. Zo zal Astrid slechts één keer op tv te zien zijn dit najaar, in ‘Lang Leve’ het programma van Jonas Van Geel.

Ook haar nagellakproject met OPI wordt niet verlengd. “We waren erg tevreden met het project, maar het was iets eenmalig”, klinkt het daar. Zelfde verhaal bij de Nationale Loterij. De enige die wel nog trouw aan de zijde van Astrid blijft staan lijkt de kledingketen ZEB te zijn, al lijkt ook daar de toekomst onzeker, nu ZEB voor de helft in handen van de Colruyt Group is gekomen.

Opvallend genoeg heeft Astrid haar enige echte job ook opgegeven. Toen ze getrouwd was met John Bryan was ze lid van de raad van bestuur van zijn bedrijf ‘The Watley Group’. Na de breuk besloot Astrid Bryan niet langer voor het bedrijf te willen werken, waarmee ze een salaris van 145.000 euro overboord gooide.

Nu in het nieuws