© WF

Jean-Marie Pfaff bezoekt Winkel van het jaar

Wie zaterdag 5 juli slagerij Verstappen in de Dorpsstraat binnenstapte, trof er meteen Jean-Marie Pfaff aan die ballen en kaartjes signeerde. Het was de prijs die de slagerij had gewonnen als Winkel van het jaar.

PH

Het weer zat minder goed mee, maar dat kon de glimlach niet van het gezicht van Jean-Marie Pfaff doen verdwijnen. Tussen 11 en 12u signeerde hij er aan de lopende band voetballen en kaartjes voor de klanten van de slagerij. “Dat het regent, speelt geen rol. Ik signeer graag voor de mensen”, zegt Jean-Marie, die gewillig met zaakvoerders Luc Verstappen en zijn vrouw An Goetelen en hun kinderen op de foto ging.

Na de signeersessie vertrok hij meteen richting Zwitserland om er op tv uitleg te geven bij de match België- Argentinië. “De komende week zit ik voor de Duitse tv in een panel voor de halve finale Duitsland-Brazilië”, zegt de legendarische doelman.

Kaasleverancier Campina had afgelopen jaar een mystery shopper op pad gestuurd in het land en zo ook bij slagerij Verstappen. Op 1 juli werd de zaak van Luc Verstappen en zijn vrouw op een gala-avond tot hun eigen grote verrassing uitgeroepen tot Winkel van het jaar. “We wisten zelfs niet dat we genomineerd waren”, zegt Verstappen. Ze werden gelauwerd voor de goede bediening, het traditioneel kappen van de kaas in plaats van snijden met de machine en het bewaren van de kaas op de juiste temperatuur.

Elke Lamens

Foto W&F

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners