Winkeliers houden zesde eindejaarsactie

Foto: rr

Winkeliers houden zesde eindejaarsactie

Print
Borsbeek - Borsbeek Winkelt, de overkoepelende vereniging van de lokale handelaars, organiseert volgende maand al voor de zesde keer haar eindejaarsactie. Tussen 1 en 31 december maak je in ruim 30 winkels kans op mooie prijzen.

"De klanten krijgen in de deelnemende zaken per aankoopschijf een bonnetje", vertelt Patrick Croes van Borsbeek Winkelt. "Ze vullen daarop hun naam en adres in en deponeren deze in de daarvoor voorziene bussen. Elke handelaar mag zelf bepalen vanaf welk bedrag hij een bon geeft."

Na 31 december gaan alle ingevulde bonnen in een pot en duidt een onschuldige hand de winnaars van de actie aan. "De hoofdprijs is een geschenkbon van 500 euro, te spenderen bij de deelnemende winkels. We hebben verder ook 5 bons van 100 euro en een heel aantal kleinere geldbedragen in de prijzenmand liggen. De winnaars van de hoofdprijzen worden op 29 januari tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente bekendgemaakt, de kleinere prijzen verdelen we al tijdens onze eigen receptie, op 10 januari in zaal JeeDee."

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio