Wolly Wonka opent (heel even) pop-up

Print
Mortsel - Wol- en breifanaten verenigt u: webshop Wolly Wonka slaat dit weekend heel even haar tenten op in een pop-upzaak aan Het Prieel 7.

Wolly Wonka, een knipoog naar Sjakie en de chocoladefabriek, opende eind 2014 de deuren. Online dan toch, want Wolly Wonka is een webshop gespecialiseerd in alles wat met wol te maken heeft. Nathalie Schlenker en mama Sabine maken dit weekend echter een uitzondering: het ouderlijk huis aan Het Prieel 7 wordt vier dagen lang omgetoverd tot een echte winkel.

"Het was eigenlijk de bedoeling om vanaf 1 november twee weken lang neer te strijken op 't Eilandje in Antwerpen, waar we een pop-up zouden openen in container-shoppingcomplex Convoi", legt Nathalie uit. "Maar door omstandigheden waar we zelf niets aan konden doen, is dat complex reeds gesloten. We keken echter uit naar onze pop-up en kwamen met een ander plan op de proppen. Aan Het Prieel kan iedereen nog tot dinsdag terecht voor nieuwe bolletjes wol, 'do-it-yourself'-pakketten en tips voor een volgend wolproject. Er zijn ook enkele afgewerkte kledingstukken te koop."

De pop-up van Willy Wonka opent vandaag om 11 uur en sluit de deuren om 19 uur. Morgen is de zaak geopend van 11 tot 18 uur en dat is ook maandag het geval. Op dinsdag 1 november, de laatste dag, doet de zaak letterlijk de deuren dicht om 20 uur.

www.wollywonka.be

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio