Kapsalon wordt voor één dag horrorsalon

Ingrid en Dave (vooraan) van kapsalon R-style. Foto: Wout Engels

Kapsalon wordt voor één dag horrorsalon

Print
Borsbeek - De klanten van kapsalon R-style stonden gisteren voor een verrassing. Hun vaste knipteam had zich naar aanleiding van Halloween monsterachtig verkleed. In andere zaken werd er dan weer snoep uitgedeeld.

Een échte verrassing was het eigenlijk niet, want het kapsalon pakt al voor het derde jaar op rij uit met de stunt. Niet alleen de kappers en kapsters van R-style waren volgens thema uitgedost, ook de zaak zelf werd aan een heuse Halloween-transformatie onderworpen.

"We schminken ons rond Halloween al langer, maar sinds drie jaar maken we er echt werk van", zegt Dave Van Genechten, die samen met partner Ingrid Luyten het kapsalon uitbaat. "De achterkant van de zaak lijkt ook echt op een horrorkasteel en overal hangen attributen. Aan de deur worden onze klanten verwelkomd door onze griezelige butler James. Maar echt schrikken doen ze niet meer, want we staan er ondertussen voor bekend. Ook rond andere feestdagen, zoals Kerstmis, kleden we onszelf en de zaak aan."

Naast de gewone klanten ontving het kapsalon ook heel wat kinderen aan de deur voor een 'trick or treat'. De meest angstaanjagend verklede kinderen gingen met de grootste buit naar huis. "We vinden dit gewoon leuk om te doen en zijn nu al plannen aan het smeden voor de volgende actie", besluit Van Genechten.

Ook in andere zaken in de De Robianostraat en de Jozef Reuenslei kon er snoep gescoord worden. Vooral net voor en net na schooltijd leek het alsof er een horrorfilm op Borsbeek was neergedaald.

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio