Wie wordt het clubhart van Borsbeek?

Foto: Jan Van der Perre

Wie wordt het clubhart van Borsbeek?

Print
Borsbeek - Gazet van Antwerpen gaat ook dit najaar op zoek naar het Grootste Clubhart. Wie zet zich het hardst in voor zijn of haar sportclub? Met nog veel meer prijzen dan vorig jaar, en in elke gemeente een lokale winnaar, loont het zeker de moeite om te stemmen. Ook bijkomende clubharten nomineren is nog mogelijk. Daarvoor ontvingen de clubs een unieke code.

In Borsbeek zijn er al twee nominaties voor de titel. Maria Verhoeven is actief binnen turnkring Relax waar ze al jarenlang de administratie op zich neemt en tijdens activiteiten steevast de handen uit de mouwen steekt. Maria is daarnaast ook meter van de jongens en meisjes tussen 10 en 13 jaar.

Nancy Van Hemelrijk zet zich dan weer in voor Voetbalclub Jonkers. Ze staat er achter de toog en is binnen de club bekend als grote sfeermaker. 

Vanaf nu kan je dus stemmen op je favoriete Clubhart. Sportclubs kunnen hun nominaties ook nog uitbrengen. Ze ontvingen daarvoor een unieke code.  Alle informatie en stemformulier op www.gva.be/clubhart.