JapTap en Zomer-ende sluiten vakantie af

Foto: rr

JapTap en Zomer-ende sluiten vakantie af

Print
Borsbeek - De zomervakantie loopt ten einde en de zon zet nog even haar beste beentje voor. Net als Chiro Jap dat vrijdag al voor de veertiende keer zijn JapTap houdt. Zaterdag is er ook familiehapping Zomer-ende in het Floris Primspark.

JapTap is een vaste zomerklant geworden. Het gezellige openluchtcafé van Chiro Jap Borsbeek opent vrijdag vanaf 19u de deuren op de hoek van de Schanslaan en de Akkerdonckstraat. “Twee Antwerpse bands zullen voor de muziek zorgen”, zegt Esther Hendrickx. “Subway City stond deze zomer nog op Linkerwoofer en Orient haalde de selecties van Humo’s Rock Rally. Er zijn daarnaast knapperige hamburgers en chili con carne te verkrijgen, dus de mensen hoeven niet te wachten tot na het avondeten. De inkom van JapTap is zoals steeds gratis.”

Een dag na het openluchtcafé organiseert het gemeentebestuur voor de eerste keer een Zomer-ende in het Floris Primspark. Vanaf 13u kan iedereen er terecht voor livemuziek, een meedoecircus, een kinderboerderij, springkastelen, een zweefmolen, volksspelen en grime. Tussen 18 en 20u is het tijd voor een heerlijke barbecue. Volwassenen betalen 13 euro voor het eten, kinderen 6 euro. Inschrijven kan via de gemeentelijke website.

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio