SNOR schreeuwt medeleerling Marthe naar K3-finale

Print
Duffel - Honderden medeleerlingen en leerkrachten van Marthe De Pillecyn hebben vrijdagavond samen gekeken naar de halve finale van 'K3 zoekt K3'. De zenuwen stonden bij iedereen gespannen en de opluchting was dan ook groot toen Marthe naar de finale werd gestemd.

De halve finale van het vtm-programma 'K3 zoekt K3' werd vrijdagavond met bijzondere aandacht gevolgd in het Sint-Norbertusinstituut (SNOR). Marthe De Pillecyn (19), één van de topfavorieten op een plaatsje bij het nieuwe K3, zit er immers al jaren op school. Honderden medeleerlingen en leerkrachten zakten naar de schoolrefter af om samen de halve finale te volgen.

"Marthe heeft ons aan het begin van het schooljaar meteen verteld dat ze zou deelnemen aan 'K3 zoekt K3' en we wisten na een aantal weken ook al dat ze zich geplaatst had voor de bootcamp", zegt Ilse Laeken, leerkracht Verzorging en stagebegeleidster van Marthe. "Echt veel hebben we haar dus nog niet gezien op de schoolbanken (lacht). Als ze zou winnen, is het ook meteen gedaan met haar carrière hier, maar dat gunnen we haar allemaal van harte. Marthe is zeer graag gezien op school en je ziet aan alles dat ze goed is met kinderen. Ondanks het succes loopt ze niet naast haar schoenen. Marthe is wie ze is, een heel vrolijk en naturel meisje."

De zenuwen stonden de hele uitzending lang strak gespannen bij de aanwezigen in het instituut. Heel wat leerlingen hadden spandoeken en affiches gemaakt en ze mochten voor één keer ook hun gsm op school gebruiken om Marthe naar de finale te stemmen. Wat ook lukte. De opluchting en vreugde in de Duffelse refter was enorm. 

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio