Conceptstore François opent tijdelijk zomerterras

Tobias Goyvaerts en moeder Inge Raats op het zomerterras Foto: Wout Engels

Conceptstore François opent tijdelijk zomerterras

Print
Kontich - François His Concept Store, een zaak met hippe mannenspullen, heeft er sinds dit weekend een zomerterras bij. Tot september kunnen klanten daar bij mooi weer een frisdrank of cocktail drinken.

De 20-jarige Tobias Goyvaerts opende in december vorig jaar François His Concept Store aan het Sint-Jansplein. De geboren Kontichnaar verkoopt er originele accessoires, kleding en hebbedingetjes voor mannen. Met de zomer in aantocht opent Goyvaerts nu ook een heus zomerterras op de kleine binnenplaats achter de zaak.

“Ik had dit plan al van bij het begin, maar vond het beter om te wachten op het betere weer”, zegt Goyvaerts. “Ik heb altijd in de horeca gewerkt, heb hotelschool gevolgd en vond het dus maar logisch dat ik ook iets in die richting zou doen. Tot eind september kunnen onze klanten tijdens het winkelen achteraan in de zaak terecht voor een glas wijn, een cocktail of een biologische frisdrank.”

De openingstijden van het zomerterras van François His Concept Store volgen de gewone uren van de zaak, met maandag als sluitingsdag. Op vrijdag en zaterdag blijven winkel én terras open tot 22u. “Dat hangt uiteraard wel wat van het weer en de opkomst af. Ik wil ook geen problemen krijgen met de buren.”

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio