Gemeentelijke website in nieuw jasje gestoken

Communicatieambtenaar Myriam Peters en schepen Monique Van Den Brande zijn trots op de website. Foto: Wout Engels

Gemeentelijke website in nieuw jasje gestoken

Print
Lint - Na een lange voorbereiding is de nieuwe gemeentelijke webstek eindelijk klaar. Het is de eerste grote update sinds de lancering van de oude gemeentelijke site in 2002.

De gemeente Lint stelde in april vorig jaar haar nieuwe huisstijl voor. Gekleurde bollen vervingen toen het oude logo uit 2001. Bijna een jaar later heeft de gemeente nu ook een nieuwe website gelanceerd, in dezelfde stijl. “Onze website dateerde uit 2002 en twaalf jaar is natuurlijk een eeuwigheid in de digitale wereld”, zegt schepen van Communicatie Monique Van Den Brande (Groen). “Het was dus tijd voor een grondige update. Het resultaat is een frisse en overzichtelijke website die zich aanpast aan tablet en smartphone.”

De kleurrijke bollen van het gemeentelijke logo zijn op de website navigatieknoppen. Op de hoofdpagina zijn ook de openingsuren van diensten, een nieuwsoverzicht en een evenementenagenda terug te vinden. “De afgelopen weken hebben heel wat mensen de site kunnen uitproberen”, zegt communicatieambtenaar Myriam Peters. “Zo hebben we al heel wat jeugdziektes kunnen oplossen. Suggesties en opmerkingen blijven welkom.”

Meer nieuws uit stad en rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio