© Wout Engels

© if

1 / 2

Woonproject 'The Mills' gaat laatste fase in

In de zomer van 2015 worden de eerste appartementen opgeleverd van het woonproject The Mills aan de Drie Eikenstraat. De verkoop van de flats, die seniorenvriendelijk zijn gebouwd, loopt als een trein.

Wout Engels

Het grote woonproject The Mills, ten noorden van de Drie Eikenlaan, zit in zijn laatste fase. Het woonproject bevindt zich op het Molenveld-Noord, de voormalige site van het GB-depot dat in 2005 werd afgebroken. Tien jaar later zullen de eerste bewoners hun intrek nemen in één van de 152 nieuwe appartementen. Projectontwikkelaars Condominium uit Antwerpen en Cores Development uit Wilrijk beheren de site en startten in 2012 met de bouw van zes woonblokken langs de Drie Eikenlaan.

De eerste twee woonblokken worden in de zomer van 2015 opgeleverd. "Die timing is uiteraard nog wat onderhevig aan het weer de komende maanden, maar midden 2015 zijn de eerste blokken inderdaad klaar", zegt Werner Lauwers van Cores. "Het project zit op schema en de verdere oplevering zal per twee woonblokken gebeuren." Een jaar voor de eerste afgewerkte appartementen in gebruik zullen worden genomen zijn bijna alle flats verkocht.

Meer nieuws uit stad en rand

DOEN! in Antwerpen

GVA Mobiliteit - Stad & rand

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio