Podiumkunsten in Heilig Graf heten voortaan stArt

Foto: RR

Podiumkunsten in Heilig Graf heten voortaan stArt

Print
Turnhout - De studierichtingen Muziek en Woordkunst Drama van het Heilig Graf smelten samen in het nieuwe studiegebied Podiumkunsten met artiestennaam stArt.

“Met stArt zijn meteen twee Engelse woorden herkenbaar die typerend zijn voor beide opleidingen: stage en Art”, legt Natascha Vanhulsel, opleidingscoördinator Podiumkunsten, uit. “In beide opleidingen staan leerlingen bij vele gelegenheden op het podium.”

Dat is ook de volgende weken het geval. Zaterdag 29 april vormen leerlingen Muziek het veertigkoppig koor op Big Bang het uitverkochte Elisabeth Center in Antwerpen, met gastartiesten Stan Van Samang, Guy Swinnen en Laura Tesoro. Op de openschooldag op zondag 7 mei zijn er doorlopend toonmomenten en optredens.

De eindejaarsvoorstelling ‘Metamorfosen’ van de zesdejaars Woordkunst-Drama wordt op vrijdag 12 en zaterdag 13 mei gespeeld in de Kuub. Vrijdag 19 mei staat het wandelconcert ‘Klassiek in ’t klooster’ op het programma en woensdag 24 mei concerteren leerlingen Jazz & Lichte Muziek tijdens de Singers Night in Het Keizershof. 

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio