Film kijken met de tenen in het water

Foto: RR

Film kijken met de tenen in het water

Print
Turnhout - Wie genoeg heeft van de luie zetel en de bioscoopzaal, kan binnenkort drijvend in Zwembad Stadspark film kijken.

In Nederland worden er al enkele jaren films vertoond in zwembaden en ook in België komt het fenomeen langzaam maar zeker op. Zaterdag 15 april is er de eerste drijvende filmvertoning in het onlangs heropende Zwembad Stadspark. Filmfestival MOOOV programmeert die avond in avant-première The Eagle Huntress, een documentaire over de dertienjarige Aisholpan die als eerste Kazaks meisje wil deelnemen aan een jaagwedstrijd met adelaars in Mongolië.

Er worden zwembanden voorzien maar er is ook een Prijs-Voor-Coolste-Drijfkussen in de vorm van filmtickets en zwembeurten. Wie zich halverwege zeeziek voelt worden, kan steeds terecht op een van de stoelen aan de zijkant van het zwembad.

Tickets voor de drijvende filmvertoning kosten 10 euro of 8 euro voor wie jonger is dan 18 jaar en zijn te koop aan de balie van Zwembad Stadspark en aan de ticketbalie van De Warande. Wie op voorhand wil genieten van een tweegangen diner, kan een arrangement boeken in het zwembad zelf.

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio