De zeven Warande-tips voor het Openingsfeest

Print
Turnhout - Stad Turnhout en de Warande openen dit weekend het cultureel seizoen en daarvoor werden kosten noch moeite gespaard. Het cultuurhuis pikte uit het goedgevulde programma zelf zeven hoogtepunten.

Peter de Cupere - Eens was ik een mens

Wie graag twintigduizend menselijke paardenstaarten omhoog ziet hangen, kan vanaf zaterdag gaan kijken naar en ruiken aan de tentoonstelling van Peter de Cupere in de Expozaal.

 

Jasper Steverlinck

De Arid-zanger staat zaterdagavond met nieuw materiaal in de Kuub. Let op: dit optreden is, integendeel tot het overgrote deel van het programma, betalend.

 

CirkVOST speelt openluchtspektakel BoO

Het Franse gezelschap CirkVOST bouwde de afgelopen dagen een metershoge bamboeconstructie op het Warandeplein voor de voorstelling van hun twaalf luchtacrobaten.

 

Kick-Off Party

Samen met ‘BoO’ start in fuifzaal Futur een gratis house- en technofeestje met onder meer Hush Hefner, Laston & Geo en Faisal achter de draaitafels.

 

Back to the Future II

Ook in de Kuub kun je zaterdagavond terecht om gratis te dansen, met eclectische muziek van JulesX en daarna DJ Loveboat & Lt. Castillo.

 

Grote picknick

Haal zondagochtend op het Warandeplein de suzies boven voor de grote picknick, die opgefleurd wordt door straattheater, dansacts en randanimatie.

 

Cultuurmarkt

Van de picknick is het maar een kleine stap richting de Groenzone van de Warande, waar de Turnhoutse socio-culturele en kunstenverenigingen zich feestelijk voorstellen met optredens en activiteiten.

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio