Pop’in Market op Grote Markt

Schepen van Lokale Economie Luc Hermans (CD&V) en Laura Lefebvre staan klaar voor de Pop'in Market, zaterdag in het postgebouw op de Grote Markt. Foto: Wouter Adriaensen

Pop’in Market op Grote Markt

Print
Turnhout - Morgen is er een pop-upmarktje in het oude postkantoor op de Grote Markt. Het idee komt van laatstejaarsstudente Laura Lefebvre.

Laura studeert Retailmanagement aan Thomas More Turnhout en doet momenteel stage bij de stadsdienst Lokale Economie. Daar werkte ze de plannen voor de Pop’in Market uit. Zaterdag kan iedereen tweedehands kleren, accesoires en andere spulletjes kopen in het voormalige gebouw van bpost op de Grote Markt. “Het wordt iets tussen de zaterdagmarkt en de rommelmarkt op zondag in”, zegt Laura. “Het gaat voornamelijk om mensen die zelf iets gemaakt hebben of tweedehands kledij verkopen. We zijn bewust op zoek gaan naar standhouders die kwaliteit kunnen aanbieden.”

De Pop’in Market is vrij toegankelijk van 10 tot 16u. Dj De Warme Bakker zorgt voor funky plaatjes en Turnhout van Shoppen organiseert een fotoshoot. De eerste 100 modellen ontvangen een goodie bag. Wie daarna de meeste likes wegkaapt op Facebook, ontvangt een cadeaucheque van 50 euro. Ook bezoekers die hun mailadres achterlaten, maken kans op een prijs. 

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio