© Hotelschool Turnhout

Leerling Hotelschool wint goud

Kevin Janssen, leerling aan de Hotelschool Turnhout, won afgelopen weekend goud in de keukencompetitie op een prestigieuze wedstrijd onder hotelscholen.

Wouter Adriaensen

Op 5 en 6 februari vond in Mechelen de vijfde editie plaats van de AEHT Palm Trofee, een wedstrijd onder hotel- en toerismescholen georganiseerd door de Belgische afdeling van de Association Européenne d’Hôtellerie et de Tourisme. Elk van de drie competities, zijnde keuken, service en toerisme, bestaat uit vijf onderdelen, namelijk een individuele schriftelijke test, een theoretische groepsvoorbereiding, een vaardigheidsproef, een budgetopdracht en een praktische proef.

Kevin Janssen, die de richting 6 Restaurant Keuken volgt aan Hotelschool Turnhout, haalde de eerste plaats in de keukencompetitie. Naast een prijzenpakket met onder meer een koffiemachine, een design keukenmes en keukenkledij kreeg hij vrijkaarten voor de school voor de Europese Conferentie van AEHT in oktober 2015 in het Italiaanse Cervia. Hotelschool Turnhout bevindt zich op Campus Boomgaard van Talentenschool Turnhout.

MEER OVER

Meer nieuws uit de Kempen

citta Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio