Kaffée Allée groter en ecologischer dan ooit tevoren

Print
Edegem - Na een gedwongen herlocatie opent de Edegemse zomerbar binnenkort opnieuw de deuren. De organisatoren wisten een unieke site te bemachtigen en om te toveren tot een grotere, betere versie van het gekende Kaffée Allée.

Hoewel de gedwongen herlocatie van de Edegemse zomerbar in het begin niet bepaald in goede aarde viel, stelt het team van organisator Geert Verheyden binnenkort vol trots de nieuwe zomerbar voor. Groter, ecologischer en met een overdekt gebied waar men terecht kan wanneer de zomer zijn typisch Belgische kant laat zien. Samen met enkele vrijwilligers uit het asielcentrum in Lint toverde het team van Geert Verheyden de verwilderde site van AGFA-Gevaert om tot een aangename plek om te vertoeven.

"We hebben bijvoorbeeld veel materiaal dat we in de verlaten hangars en op het terrein gevonden hebben, opnieuw gebruikt of verwerkt in het decor van de zomerbar", vertelt Verheyden. "Van houten paletten hebben we bijvoorbeeld de bar, zitbanken en bloembakken gemaakt."

Momenteel is de zomerbar nog even onder constructie, maar vrijdag 2 juni gaat het openingsweekend van het vernieuwde Kaffée Allée van start. 

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio