© DD

Jason Adesanya scoort voor Venlo maar trekt naar Antwerp

Jason Adesanya (22) wordt het komende seizoen door KV Mechelen uitgeleend aan Royal Antwerp FC. De 22-jarige aanvaller scoorde zaterdag nog twee keer in een oefenpot als tester voor het Nederlandse VVV Venlo maar kiest uiteindelijk voor een avontuur dichter bij huis.

Thomas Standaert

Begin dit jaar leende KV Mechelen zijn Brusselse aanvaller met Nigeriaanse roots uit aan Lommel United (foto). In Limburg was hij na Nieuwjaar goed voor zes goals in competitie en eindronde. Door de stevige concurrentie met Veselinovic, Naessens en Verdier mocht Adesanya van KVM in de voorbereiding uitkijken naar een nieuwe uitleenbeurt.

Adesanya leek op weg naar de Nederlandse tweedeklasser VVV Venlo. De spits scoorde zaterdag tijdens een testbeurt nog twee keer in een oefenmatch voor Venlo maar koos een dag later toch voor een avontuur op de Bosuil. Dat maakte KV Mechelen zondagavond bekend. Na Maxime Biset is Adesanya de tweede speler die deze zomer de verhuis maakt van Mechelen naar Antwerpen. Woensdag ontmoeten de twee clubs elkaar in een wedstrijd op de Bosuil (aftrap 19u30).

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio