Wie wordt het Clubhart van Balen?

Print
Balen - Gazet van Antwerpen gaat ook dit najaar op zoek naar het Grootste Clubhart. Wie zet zich het hardst in voor zijn of haar sportclub? Met nog veel meer prijzen dan vorig jaar, en in elke gemeente een lokale winnaar, loont het zeker de moeite om te stemmen. Ook bijkomende clubharten nomineren is nog mogelijk. Daarvoor ontvingen de clubs een unieke code.

In Balen zijn er al drie nominaties voor de titel. De eerste genomineerde is Bertus Boel van ju-jitsuclub Nintai. Op zijn 78ste doet hij nog altijd actief mee met de club. Zo geeft hij les aan de kleintjes. 

Als tweede is Peter Vandeputte van de Duvellovers genomineerd. Hij is de stuwende kracht van de Keiheuvel Bosloop, een sportevenement waarvan de opbrengst naar Kom op Tegen Kanker gaat. Vorig jaar was dat 3.000 euro. Peter motiveert de helpers, maakt reclame, regelt het papierwerk, spreekt mensen aan, stuurt bij waar nodig. 

De derde genonimeerde is Erik Borgmans van De Leste Coll. Deze fietsclub is een leuke groep renners die plezier beleven aan het fietsen. Zowel de vrouwen als de mannen fietsen elk seizoen de wereld rond.

Vanaf nu kan je dus stemmen op je favoriete Clubhart. Sportclubs kunnen hun nominaties ook nog uitbrengen. Ze ontvingen daarvoor een unieke code.  Alle informatie en stemformulier op www.gva.be/clubhart.