Buromas en Marsival werken samen rond schoolgerei

Foto: Tommy Maes

Buromas en Marsival werken samen rond schoolgerei

Print
Balen - Buromas uit Balen werkt voortaan samen met Marsival voor de distributie van schoolgerei. Zo kan Buromas de groothandelactiviteiten verder uitbouwen.

Buromas is een klein- en groothandel gespecialiseerd in kantoormateriaal, printers en kantoormeubelen. Tot voor kort leverde het Balense bedrijf ook schoolgerei, educatief materiaal en knutselgerief aan scholen.

“Marsival is een grote onderneming op het vlak van educatieve materialen, cursussen, schoolboeken en knutselgerei”, zegt Marleen Berghmans van Buromas. “Concreet neemt Marsival de scholen over die bij ons klant waren. Wel komt het kantoormateriaal dat de scholen via Marsival bestellen, nog van ons. Op die manier kunnen we ons verder richten op onze groothandelsactiviteiten.” 

Voor de winkel op de Wezelbaan heeft deze samenwerking geen gevolg. “Particulieren, zelfstandigen en bedrijven kunnen nog altijd in onze winkel terecht. We blijven er uiteraard ook schoolbenodigdheden verkopen”, zegt Berghmans. “We zijn zelfs nog op zoek naar een extra werknemer voor de winkel.”

Meer nieuws uit de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio