© Tommy Maes

Aeroclub Keiheuvel maakt van Fly-In familie-evenement

Aeroclub Keiheuvel in Balen organiseert dit weekend de jaarlijkse Fly-In. Dat is een evenement voor de hele familie waarbij u heel wat vliegtuigen kunt bewonderen. Vliegen blijft de grote passie voor de leden van de vliegclub.

Tommy Maes

Wat de leden van Aeroclub Keiheuvel bindt, is hun passie voor vliegen. “Bij mij is het begonnen met een rondvlucht tijdens vakantie aan zee. Die vlucht was zo goed meegevallen dat ik me voornam om zelf vlieglessen te nemen. De instructeur lachte daar eerst nog om, omdat hij dat nog had gehoord. Maar ik deed het echt. Meteen toen ik thuiskwam van vakantie ben ik op zoek gegaan naar een vliegclub in de streek. En dat is dus Aeroclub Keiheuvel geworden”, zegt Max Weyers uit Noorderwijk (Herentals).

Gunther Swerts uit Meerhout is al van jongsaf gefascineerd door vliegtuigen. “Al sinds mijn twaalfde ben ik bezig met vliegtuigen. Ik heb lang aan parachute­springen gedaan en zo kwam ik in contact met piloten van Aeroclub Keiheuvel. Uiteindelijk ben ik zelf gestart met vlieglessen en sindsdien is de passie voor vliegen alleen maar toegenomen”, zegt hij.

Lees het hele verhaal vrijdag in Gazet van Antwerpen - editie Kempen

Praktisch

Fly-In Keiheuvelzaterdag 25 en zondag 26 juli tussen 12u en 18uAeroclub Keiheuvel, 17de Esc Lichtvliegwezenlaan 8, BalenToegang is gratis.

Meer nieuws uit de Kempen

DOEN! in de Kempen

Mobiliteit in de Kempen

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio