The Marks! geven aftrap 9de editie Balen Muziekterras

Foto: The Marks!

The Marks! geven aftrap 9de editie Balen Muziekterras

Print
Balen - Balen Muziekterras gaat donderdag opnieuw van start. Op vijf donderdagavonden in juli en de laatste donderdag van augustus kan je telkens op een andere locatie in Balen genieten van muziek en zomerse ambiance. The Marks! geven deze donderdag de aftrap in Olmen.

Balen Muziekterras vindt dit jaar voor het negende jaar op rij plaats. In 2007 startte het evenement met drie optredens.Intussen is het een vaste waarde in de zomeragenda. De vijf donderdagavonden in juli en de laatste donderdag van augustus krijg je telkens op een andere Balense locatie een gratis feestelijk concert voorgeschoteld. Voor de jongsten is er kinderanimatie.

Donderdag 2 juli vindt het eerste Muziekterras van het jaar plaats op de Olmense Markt. Sfeermakers van dienst zijn The Marks!, vier door de wol geverfde profmusici die pure 'feel good oldies' brengen. De groep brengt een verrassende cocktail van swing, boogie, tex mex, 60s & 70s en latin light. Zo spelen ze onder meer nummers van Louis Prima, Sam Butera, Trini Lopez, Platters, Perez Prado, Everly Brothers, Bill Haley, Elvis Presley en Sam Cooke.

Praktisch

Balen Muziekterras met The Marks!
donderdag 2 juli vanaf 18u (concert start om 20.30u)
Olmense Markt, Olmen
Toegang: Gratis

 


 

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio