Security Graspop pakt kampeerders brutaal aan

Foto: Marc Aerts

Security Graspop pakt kampeerders brutaal aan

Print
Dessel / Mechelen - De twintigste editie van Graspop Metal Meeting eindigde voor Mechelaar Bart Dirickx in mineur na een incident met de security. Twee medewerkers gingen nogal hardhandig te werk bij de ontruiming van de festivalcamping.

Bart Dirickx (22) uit Mechelen is een trouwe bezoeker van Graspop. Ook nu genoten hij en zijn vrienden van het festival, maar een incident maandagmiddag zet een serieuze domper op de feestvreugde. "We hadden ons eigenlijk overslapen.Nog slaapdronken zijn we begonnen met de afbraak van onze tenten. Nog geen half uur later kwamen twee security-medewerkers langs die meteen heel brutaal te werk gingen. Ze gooiden mijn tent ondersteboven en pakten een campinggasstelletje uit mijn handen", vertelt Bart Dirickx.

De organisatie van Graspop wil zeker zoeken naar een oplossing. "Het is het enige incident dat we dit jaar hebben vernomen, maar elk incident is er natuurlijk één te veel. We willen dit daarom uitklaren. Daarvoor moeten we wel eerst het verhaal van zowel de bezoeker als de security horen",zegt de organisatie van Graspop Metal Meeting. 

Lees het hele verhaal woensdag in Gazet van Antwerpen - Editie Kempen 

MEEST RECENT

Vastgoed

Auto's in de kijker

Jobs in de regio