Olmense Zoo organiseert ComedyAnimals met Han Solo

Foto: jwi

Olmense Zoo organiseert ComedyAnimals met Han Solo

Print
Balen - In de Olmense Zoo vindt vrijdag 29 mei de eerste editie plaats van ComedyAnimals. Han Solo bijt de spits af met een try-out van zijn nieuwe show 'Kloenke'. Opwarmer van dienst is Erhan Demirci.

Voor de eerste editie van ComedyAnimals heeft de Olmense Zoo Han Solo kunnen strikken. Het alter-ego van Han Coucke is intussen toe aan zijn vierde voorstelling 'Kloenke'. Voor die show houdt hij een try-out in zaal Karibu van de Olmense Zoo. Komiek Erhan Demirci verzorgt het voorprogramma.

Han Solo deelt weer stevige klappen uit… maar moet hij zelf ook slagen incasseren. Maar toch blijft Han Solo terugvechten. Nu de Islamitische Staat, de Kuringse Kleurenwies Kameraden en andere radicale hobbyclubjes de wereld bedreigen, is Han Solo actueler dan ooit. En noodzakelijk! Hij is de stekende aambei in de reet van alles wat conservatief, extreem en naïef is. Ongemakkelijk – pijnlijk zelfs – maar altijd grappig.

Praktisch

ComedyAnimals met Han Solo (+ voorprogramma Erhan Demirci), vrijdag 29 mei om 20.30u (deuren open om 19.30u), zaal Karibu Olmense Zoo, Bukenberg 45, Olmen. Prijs: 9 euro. Tickets zijn te koop via de webshop van de Olmense Zoo (klik hier), www.olmensezoo.be

Tips om te Doen!